Connect with us

Wat zoek je?

Noord-Brabant

Inspirerende podcast en vodcast over hoe Brabanders ondernemen

Wat doen ondernemers om hun business succesvol te laten groeien? Omroep Brabant Reclame zoekt hiernaar in de nieuwe podcast ‘Hoe Brabanders ondernemen’. Patrick Stoof vraagt naar de zakelijke levenslessen en het ondernemerschap. Deze échte verhalen vind je vanaf nu op de bekende podcastplatformen.

Ondernemers inspireren

‘Hoe Brabanders ondernemen’ is een zakelijke podcast voor de Brabantse markt, waarmee Omroep Brabant Reclame ondernemers wil inspireren. In iets meer dan 20 minuten kijk en/of luister je naar échte verhalen van Brabantse ondernemers. Iedere eerste dag van de maand verschijnt er een nieuwe editie van deze zakelijke pod- en vodcast. 

Brabantse ondernemers vertellen over hun business. Allemaal krijgen ze dit seizoen dezelfde 5 vragen:

  • Waarom ben je ondernemer geworden? 
  • Wat voegt jouw persoon toe aan succesvol ondernemen? 
  • Wat zou je anders doen, als je in een tijdmachine kunt stappen? 
  • Welke rol speelt marketing en communicatie bij de (markt)positionering van jouw bedrijf? 
  • Wat is jouw gouden tip voor ondernemers?

Zo leert de kijker/luisteraar iedere ondernemer op dezelfde manier kennen. 

Tevreden gasten 

De eerste aflevering staat inmiddels online, waarin Armand van Kemenade te gast is. Hij is directeur van Sportiom en zijn tip is: “Zorg er samen altijd voor dat je gasten en bezoekers tevreden zijn”. Vervolgens schuift op 1 juni Milly Claes aan, zij is eigenaar van Maxim’s Fashion Plus. Op 1 juli neemt John Coppens (eigenaar Coppens Warenhuis) achter de desk plaats. 

Vodcasts op Spotify en YouTube

De serie wordt niet alleen als audio opgenomen, je ziet de ondernemers ook aan het woord. Alle afleveringen staan met beeld op Spotify en YouTube en zijn via computer, telefoon of tablet te zien. Ook is er de mogelijkheid om naar de televisie te streamen. 

Laat je inspireren

Laat je ook inspireren over ‘Hoe Brabanders ondernemen’. Aan de hand van 5 vragen gaan we op zoek naar hét recept voor zakelijk succes. Ga naar je favoriete podcast-app, of naar omroepbrabantreclame.nl/podcast en bekijk of beluister de eerlijke en openhartige gesprekken. 

Ook interessant

Ondernemen

Kunststof heeft een enorme vlucht genomen in onze maatschappij, zo ook bij de inrichting van kinderdagverblijven en kinderopvang en basisscholen. Toch is naast duurzaamheid...

Elektronica

Wist je dat je lang niet alle groente en fruit in de koelkast hoeft te bewaren? Sterker nog: de kwaliteit van sommige producten gaat...

Huis & tuin

Een heerlijke geur in huis kan zo fijn zijn en is soms ook hard nodig. Het is het eerste wat opvalt als je thuiskomt...

Financieel

Degene die in 2021 meer dan €50.000 (€100.000 voor fiscaal partners; was in 2020 €30.692 en voor fiscaal partners €61.692) spaargeld of beleggingen in...